• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Rola przedsiębiorczości społecznej w redukcji nierówności społecznych.

Aby wydedukować, czym jest wino, trzeba rozróżnić skład jego elementów, kiedy jest winogronem, sokiem z winogron a następnie winem. Sok z winogron przed fermentacją składa się w zasadzie z wody i cukrów, a także z kwasów i innych substancji sztucznych w mniejszej ilości, które są obowiązkowe za kategoryczny skład wina. Fermentacja procentowa przekształca rozległą część cukrów z soku z winogron w trunek etylowy, jakkolwiek zostawia inne intrygujące związki, takie jak gliceryna. Niektóre z tych związków, jakie są aktualne w mniejszym stopniu, dają pewny charakter degustacji wina, tak jak oraz obecność garbników, jakie odnajdują się w skórce winogron oraz można je uważać za normalny konserwant, jaki zezwala winom starzeć się więcej aniżeli 5 lat, co potwierdza wina. Inne detale dodaje się do wina w sposób sztuczny i składają się na to, co nazywa się akcesoriami do wina. Akcesoria te maja na celu stabilizować miarodajne związki (białka, kryształy winianu itd.), zmniejszyć poziom kwasów, przeciwutleniaczy (kwas askorbinowy), specyfików przeciwbakteryjnych (dwutlenek siarki, kwas sorbowy, sorbinian, kwas benzoesowy, kwas fumarowy).

1. Zarejestruj się

2. Kliknij dla szczegółów

3. Tutoriale

4. Kliknij i zobacz

5. Post

Categories: Biznes

Comments are closed.