• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Kuchnia etiopska: Przepisy na injerę i doro wat

Ludzi jesteśmy w stanie podzielić na takich, jakim ciągle jest zimno i takich, którzy nie kochają gorąca. W zależności od tego, jacy jesteśmy w przeróżny sposób ogrzewamy nasze mieszkania. Mamy swoją stałą temperaturę w pomieszczeniu, która nam w największym stopniu pasuje. W pewnych sytuacjach jest ona wyższa, czasem niższa. Dużo zależy także od domowników. Jeżeli w domu są małe dzieci w owym czasie w domu musi być cieplej – przetestuj ikotly.com.pl – piece i kotły na pelet. Dzieci szybko się przeziębiają. By uniknąć chorób nieodzowne jest dosyć intensywne ogrzewanie. Nie może być niemniej jednak nadmiernie gorąco. Są niemniej jednak oraz tacy, jacy nieomalże poprzez całą zimę mają letnie kaloryfery. To im wystarcza. Nie jest im zimno. Gdyby temperatura była zbyt niska wtedy zwiększyliby ją podkręcając kaloryfery. Nie zawsze jest taka potrzeba. Ludzie zamieszkujący w blokach mają prościej. Nie muszą rozpalać pieców, nie muszą dbać o to, by nie wygasło w takim piecu. Ważne jest to, by utrzymywać temperaturę na stałym poziomie. Jak najbardziej nie zawsze jest to możliwe. Czasami domowników nie ma w domu, w następstwie tego nie rozpala się pieca grzewczego.

1. Sprawdź to

2. Zobacz stronę

Kuchnia francuska: Przepisy na ratatouille i tarte tatin

Categories: Kulinaria

Comments are closed.